About us

Deze onderneming vertelt het verhaal van twee jonge mannen die een passie voor wijn delen en dit niet enkel en alleen voor zichzelf willen houden, maar ook willen delen met de rest van de wereld.

Dit bedrijf is het product geworden van een passie, een visie en enorme ambitie. Het was deze aspiratie die de twee jonge heren al op jonge leeftijd bezig hield met het ontdekken van de unieke en vloeiende ervaring van het degusteren van de geperste druif. Bij Vins Bouquet Materné zijn we ervan overtuigd dat de frisse blik van twee twintigers op de aloude en immense wereld van de wijn de mensen kan verder helpen met het ontdekken van hun smaken en vooral het gewaarworden van wat echt goed is in het leven. Bijgevolg willen we dus de mensen met vooral één ding
verder helpen, en dat is als we het in onze eigen woorden mogen zeggen, het vinden van...
 
Le goût du bonheur!
  
 
Rémi Materné

20 year old law student who's got a passion for constitutional rights and grapes. “So don't you think it should be our constitutional right to enjoy a good glass of wine?”
 
Max Bouquet

20 year old Business management student who wants to share his passion for excellent wine with the world. 'I want to bring the satisfaction of tasting a good quality wine back to the people'.